FAIL (the browser should render some flash content, not this).
 • Könyvelés, bérszámfejtés

  Hisszük, hogy egy modern vállalkozás akkor a leghatékonyabb, ha kiszervezi a cégből a könyvelést, bérszámfejtést és adóügyintézést. Cégünk garanciával nyújtja könyvelési szolgáltatásait a legkisebb vállalkozásoktól a közepes méretű társaságokig különböző csomagokban vagy egyéni megállapodás alapján.

 • Magyar cégalapítás, átszervezés

  A cégalapítás vagy átszervezés megvalósítása nem pusztán jogi papírok készítését jelenti. Az okok és lehetőségek kapcsán felmerülhetnek számviteli, adózási vagy egyéb kérdések, melyek idő és tudásigényesek. Cégünk vállalja, hogy egykézből oldja meg és koordinálja ezen feladatokat.

  Ezen felül vállaljuk, hogy kulcsrakész szolgáltatásunkkal a cégalapítással egyidőben megszervezzük és előkészítjük vállalata ügyvitelét, arculatát vagy akár irodáját is, így Ön nyugodtan koncentrálhat a sikeres üzletmenetre.

 • Szabályzatok, üzleti tervek

  A hatályos jogszabályok, valamint a vállalat növekedése is szükségessé teszi különböző szabályzatok elkészítését. A korrekt és pontos szabályozással egyfelöl garantálni lehet a kiszámítható és megfelelő céges működést, másrészről a törvényi kötelezettségek betartásával elkerülhetők a büntetések. Több különböző szabályzati sablont készítettünk, melyek testreszabásával pár nap alatt elkészíthetők a legfontosabb dokumentumok.

  Az üzleti tervezés a legfontosabb dolog egy vállalat életében: a professzionális tervek igazolják az üzleti elképzelések megvalósíthatóságát, segítenek a projektek közötti döntésben, valamint elkerülhetetlenek lehetnek pl. banki hitelek igényléséhez, befektetésekhez, akvizíciókhoz. Nemzetközi KKV kompetenciánk egyik fő irányvonala az üzleti tervezés és elemzés.

 • Tanácsadás, konzultáció

  Egyedi konzultációs és tanácsadási szolgáltatásainkkal vállaljuk cégek képviseltét, válság menedzsmentjét, behajtási és belső folyamatok tervezését, informatikai támogatás rendszer-szervezését. Óradíjas vagy egyedi átalány alapján számlázott szolgáltatásunkkal megoldhatja szinte bármilyen gazdasági problémáját, választ kaphat kérdéseire.